KolPic

  • portfolió
  • fényképész
  • blog
  • portfolió
  • fényképész

Mert megérdemlitek!

Kedves Ügyfél/ Érdeklődő,

Mindig nagy megtiszteltetés számomra, ha lehetőséget kaptam arra, hogy része lehessek az új pár által szervezett különleges eseménynek. Ahogyan azt említettem, ez a pillanat csak egyszer történik meg, azonban én mindvégig azon dolgozom, hogy könnyedén és stílusosan rögzítsem majd azokat a pillanatokat, amelyeket később újra élhet és megoszthat másokkal.

Állok rendelkezésetekre 14 órát, hogy végig kísérjem az eseményt. A 14 óra, hogy mikor kezdődik azt Ti döntitek el, akár a  készülődéstől az ünnepély végéig. Ezen idő alatt igyekszem a legjobb képeket készíteni, miközben minden figyelmem az eseményre és a résztvevőkre összpontosul. Munkám jellemzője, hogy jelenlétem nem zavaró, észrevétlenül dolgozom, így a pillanatok valódi és természetes hangulatát örökítem meg.

Az általam készített képek nem csak egy megszemélyesített USB-n fognak elérhetőek lenni, hanem egy biztonságos online felületen is, ahol hosszú ideig tárolva lesznek. Ez azt jelenti, hogy bármikor és bárhonnan megtekinthetőek, letölthetőek és megoszthatóak lesznek a barátokkal, családtagokkal vagy ismerősökkel. Így a különleges emlékek mindig kéznél lesznek, és akár évek múlva is visszaidézhetitek az esemény felejthetetlen pillanatait.

A szolgáltatás ára 800 euró, amely a teljes munkafolyamatot, a jelenlétet, a fotók elkészítését, valamint az online hozzáférést is magában foglalja és egy 4 órát tartó kreatív fotózást. Fontos azonban megjegyezni, hogy a munkaidőn túli igények vagy különleges kérések esetén plusz költséget vonhatnak maguk után.Ezen esetekben készséggel tájékoztatlak a  plusz költségekről, hogy minden részlet világos legyen és a megfelelő egyezség születhessen.

-Az adott szó számomra sokat érő dolog, így előleget nem szoktam kérni a pároktől.

Viszont én is tartom a szavam és szeretnem, ha megrendelő pár is tartja.

– A fotókat az esküvő napjától  számítva 90 napos határidővel adorn át. Ez lehet jóval rövidebb idő is, az EXPRESSZ UTÓMUNKA igénylése által, ami 7 napon belüli átadást jelent.

-Az album elkeszitese viszont hosszabb időt is igénybe vehet, de azelőtt a fotóanyogot átnyújtom.

-Az 50 km-nél  távolabb szervezett esküvő esetén, az utazási költség 0,7 lei/km. Ez az 50 km feletti kilometerekre számolódik. 

– Igényelhető FOTÓTÜKÖR szolgáltatás, ami által vicces és emlékezetes képeket vihetnek haza a vendégek magukról vagy akár az új párról.

Amennyiben bármilyen további kérdésre vagy kérésre vonatkozó információ van, ne habozz felkeresni. Az  elégedettség az elsődleges célom és minden igényét szívesen teljesítek, hogy a lehető legjobb emlékeket rögzítsem az eseményről.

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Cookie-szabályzat