KolPic

  • portfolió
  • fényképész
  • blog
  • portfolió
  • fényképész

Minden itt kezdődik!

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a képeket könnyen hozzáférhetővé tegyem számotokra és az esemény résztvevői számára. A fotókat nem csak egy megszemélyesített USB-n kapjátok meg, hanem egy online felületen is elérhetővé teszem. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig tárolva lesznek, így bármikor bárhonnan könnyedén elérhetőek, megtekinthetőek, letölthetőek és megoszthatóak barátokkal, ismerősökkel. Így a különleges emlékek mindig kéznél lesznek, és akár évek múltán is újraélhetőek lesznek.

Az általam kínált szolgáltatás ára 700 euró, ami tartalmazza a 14 órás jelenlétemet, a fotók elkészítését és a képek online elérhetőségét is. Fontosnak tartom az átláthatóságot, ezért szeretném ki hangsúlyozni, hogy bármilyen további igény vagy kérés esetén, például hosszabb munkaidő vagy egyéb speciális elképzelés, plusz költségek merülhetnek fel. Ebben az esetben természetesen előre tájékoztatom Önt a további költségekről, hogy minden szempontot figyelembe vehessünk.

– Az adott szó számomra sokat érő dolog, így előleget nem szoktam kérni a pároktől.

Viszont én is tartom a szavam és szeretnem, ha megrendelő pár is tartja.

– A fotókat az esküvő napjától  számítva 90 napos határidővel adom át. Ez lehet jóval rövidebb idő is, az EXPRESSZ UTÓMUNKA igénylése által, ami 7 napon belüli átadást jelent.

-Az album elkeszitese viszont hosszabb időt is igénybe vehet, de azelőtt a fotóanyogot átnyújtom.

-Az 50 km-nél  távolabb szervezett esküvő esetén, az utazási költség 0,7 lei/km. Ez az 50 km feletti kilometerekre számolódik. 

– Igényelhető FOTÓTÜKÖR szolgáltatás, ami által vicces és emlékezetes képeket vihetnek haza a vendégek magukról vagy akár az új párról.

Bármilyen kérdés vagy további információ igénylése  esetén, kérlek ne habozz felkeresni. Az elégedettség és a kivételes emlékek létrehozása érdekében minden erőmmel azon vagyok, hogy jó fotósa legyek az eseménynek.

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Cookie-szabályzat